Засідання м\о класних керівник та школи молодого класного керівника

З метою сприяння професійному вдосконаленню педагогів, стимулювання творчості класного керівника, пошуку шляхів збагачення і розвитку змісту, форм і методів виховної роботи у КЗ «Вінницький ліцей № 33» активно працює методичне об'єднання класних керівників. У процесі чергового засідання, яке відбулося 27 жовтня, було розглянуто важливі та актуальні питання.

 Л.Є. Заєць ознайомила педагогів з прийоми роботи над формуванням в учнів медіаграмотності під час війни, презентувала ряд завдань, які варто використовувати в роботі з учнями. 

Т.Д. Сіваш акцентувала увагу на особливостях безпечного медіапростору для учнів початкової школи, а також запропонувала інтерактивні завдання для роботи з молодшими школярами. Н.П. Саєнко доповіла про психологічну підтримку дітей та вчителів під час війни, ознайомила педагогів з рядом вправ для управління стресом та складними ситуаціями.

Складовою частиною підвищення професійної кваліфікації є школа молодого класного керівника. Перше засідання відбулося на тему «Творчість вчителя як умова збереження психічного здоров'я». Під час засідання І.А. Дрогобецька доповіла про особливості співпраці з родинами учнів незахищених категорій. 

К.В. Кирилюк та молоді наставники ставили цілі, відтворювали з пам'яті своє минуле та співставляли своє сьогодення, використовували прийом нейрографіки, керували своїм життям через малюнок. 

Детальніше за посиланнямhttps://vihovna-robota-2022-20238.webnode.com.ua/l/mo/ 


Коментарі