У нашому ліцеї розпочався тиждень іноземних мов!

 

03.04 у нашому ліцеї розпочався тиждень іноземних мов!!!!

Для учнів закладу заплановано безліч різноманітних заходів, де вони можуть не лише продемонструвати свої знання з англійської та німецької мов, але й проявити свої творчі здібності та таланти.

У понеділок учні залюбки відвідували тематичні станції, виконували завдання та отримували заохочувальні смайли.

Вівторок проходить під гаслом «Міняємо вислови на бали!» - хто скільки висловів знайде і запам'ятає, той стільки балів і отримає.

У середу запрошуємо всіх бажаючих долучитися до захоплюючого QR -квесту «The smartest». Для цього потрібно сканувати коди та виконувати цікаві завдання. Маршрут QR-квесту для старших учнів розпочинається з аркуша "Code1" та завершується аркушем "Code14" (підсумковий тест за результатами квесту). Для учнів молодших класів QR-квест пройде під гаслом "We're the smartest too". Також у середу учні шостих класів поринуть у захопливий світ традицій Англії, познайомляться з традиціями святкування Пасхи у Великій Британії.

У четвер сьомі класи відвідають "LIVE LIBRARY",яку підготували учні 7Г класу. Цього ж для учнів 6-11 класів організовуємо цікаву квест-гру «Міжпредметні зв’язки», де учні будуть шукати вчителів іноземних мов  та виконувати завдання із підготовлених карток.

Для учнів четвертих класів готується  захід “English speaking countries”,

а в п’ятницю - пізнавально-розважальний захід для другокласників «We love 💕 English».

Ну і, звісно, ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ, де діти зможуть отримати оцінки за роботу протягом тижня (додаємо смайли, актив, бали), а найактивніші учні будуть нагородженні грамотами за  участь у тижні іноземних мов.

Далі буде...




















Коментарі