Екскурсія четверокласників до пожежно-рятувального підрозділу

 

Екскурсія четверокласників до пожежно-рятувального підрозділу

 Вже традиційно, в рамках Місячника цивільного захисту та Тижня пожежної безпеки, фахівці ДСНС України та педагоги організовують заходи  з безпеки життєдіяльності. Цього разу учні 4-их класів Вінницького ліцею № 33 здійснили екскурсію до пожежно-рятувальних підрозділів Вінницького гарнізону.

ДСНС-ники нагадали дітям про небезпеку від вогню та невідомих знахідок, а також пояснили правильну послідовність дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації та за відсутності дорослих поруч. Фахівці ДСНС продемонстрували дітям спецтехніку, спорядження рятувальників, а також запропонували учням відчути й себе рятівниками: знаходитися в автівці, приміряти спорядження, ліквідувати умовну пожежу.

Як заохочення, на завершення екскурсії, рятувальники кожній дитині подарували цікаві комікси та зошити з безпековою тематикою, які розробили для українських дітей в ДСНС України спільно із фондом ООН UNICEF.

Дякуємо надзвичайникам за нові знання та досвід, за позитивні емоції та змістовні відповіді на усі питання, що цікавили малечу.














 

 

 

Коментарі