Педагогічна рада

       Гаслом педради, яку проведено 29.03.2024 року, стали слова Генрі Форда: " Зібратися разом - це початок, триматися разом - це прогрес, працювати разом - це успіх". Тема заходу: " Створення та збереження безпечного комфортного освітнього середовища: виклики, підходи та спільні ініціативи".

Під час засідання проведено аналіз діагностики " Соціально- психологічний мікроклімат в колективі" ( методика Фідлера), ряд інтерактивних вправ ("Рорі", "6 капелюхів"), розглянуто й розіграно в групах, відповідно до ролі, три конфліктних ситуації з коментарем експертів та презентовано роботу Шкільної служби порозуміння " LIP". У теоретичній частині засідання акцент було зроблено на  програмах самодопомоги з покращення емоційного стану, формування стресостійкості, презентована програма для збереження ментального здоров’я " Ти як?". Також шкільним бібліотекарем була створена  виставка літератури з даної тематики.

Педагоги дійшли  висновку, що мікроклімат у середовищі залежить від кожного й коли опиняєшся в одному "човні", то стаєш важливою частинкою організму, спільноти, від якої залежить досягнення спільної мети й безпека кожного.



































Коментарі